Hvorfor skal du blive elev hos Brdr Price og hvad kan vi tilbyde dig?
Vi tilbyder et lærerigt elevforløb med en hverdag som aldrig af ens på en af Danmarks måske bedste arbejdspladser. Vi har høje forventninger til vores elever og det må de også gerne have til os.
Vi uddanner elever indenfor forskellige fagområder alt efter hvad din interesse er. Om du vil være kokkeelev eller tjenerelev kan vi tilbyde et struktureret og udbytterigt elevforløb.
Du vil fra start i dit elevforløb blive tildelt ansvar og blive en del af fællesskabet som får hverdagen til at være den bedste. Dine arbejdsopgaver vil variere fra dag til dag, og udover et altafgørende fokus på at sikre at vores gæster ønsker at komme på besøg hos os allerede i morgen, vil du også dykker dybere ned i dit fagområde og bliver klogere herpå.
Du får masser af karrieremuligheder, faglig og personlig udvikling, og under hele din uddannelse bliver du fulgt tæt af din leder som vil sikre, at du får det bedste forløb.
Vi er meget ambitiøse på vores elevers vegne. De seneste år har vi modtaget flere priser og er meget stolte når en af vores elever har repræsenterer os ved DM i Skills.
Hvis du tror, at du er færdig, når du er udlært, så er du ikke færdig, men udlært!
Vi ser meget gerne, at du har lyst til at blive hos os. Til de elever, der viser gode resultater, står vi klar med mere udvikling, der kan føre til forskellig spændende job hos os. Vi har flere elever som er fortsat hos os efter deres elevtid og i dag sidder i stillinger som leder, sommelier eller er blevet specialiseret på anden vis.
Ved at trykke connect kan du sende dit CV og vise din interesse for at blive elev allerede i dag.
Et eksempel på et elevforløb
Grundforløb
Uddannelsen består af et grundforløb, der tages på en erhvervsskole og varer 20 eller 40 uger, samt et hovedforløb, der veksler mellem perioder på din læreplads og perioder på skolen. Du kan vælge mellem flere forskellige specialer.
Hverdag hos os
Du bliver en del af hverdagen på en af vores restauranter hvor vi klæder dig på til jobbet som kok.
Skole
Når du er afsted på skoleforløb vil du blive undervist i mange forskellige område. Du vil får indblik i arbejdet med forskellige råvarer, Sundhed og ernæring, Fødevarehygiejne og egenkontrol, Bæredygtighed, Værtskab og salg samt Arbejdsmiljø, sikkerhed og samarbejde. Alt sammen vigtige elementer for at kunne drive og arbejde i et velfungerende køkken.
Hverdag hos os
Vi sikrer at du aldrig er alene og der altid er en af vores dygtige kokke tilstede som vi dele ud af hendes eller hans færdigheder.
Skole
For at blive en succes som kok kræver det at du kan arbejde med dig selv. Det er vigtigt at du kan bevare overblikket - også når der er travlt.
Hverdag i arbejdet som kok bruger vi vores hænder, det er derfor en kæmpe fordel at være praktisk anlagt og har lyst til at bruge dine hænder.
Et af de vigtigste elementer for at kunne holde vores standard i køkkenet er hygiejne.
Ingen dage er ens i jobbet som kok, du skal derfor også forbedrede dig på et arbejde med skiftende arbejdstider.
Vi er et team i køkkenet og det at vi arbejder både selvstændigt og sammen med andre gør at vi kommer i mål - du skal derfor kunne lide både at arbejde alene og sammen med andre.
Hverdag hos os
Du er i gang med dit sidste forløb i køkkenet og burde nu have alle de basale færdigheder på plads. Vi sikrer i det sidste forløb at du føler dig tryg i alle aspekter af køkkenet således at du er klar til det næste skridt på din læringsrejse som faglært kok.
Skole
Det er tid til det sidste skoleforløb.
Tillykke du er udlært!
Den store dag er kommet og du er nu udlært som kok!
Om Brdr. Price
Vi plejer at sige, at vi kommer fra et hjem med klaver og komfur, hvor teater og mad fyldte stort set alle samtaler – og sådan forholder det sig sådan set stadig. Ved siden af vores karrierer som manuskriptforfatter og kapelmester dyrker vi maden og den gode smag, præcis som vores far, John Price, lærte os.
Den interesse har blandt andet ført til tv-programmerne ”Spise med Price”, hvor vi inviterer seerne hjem i vores egne køkkener og deler ud af den madglæde, der er en vigtig brik i vores søskendeforhold. Vi er ikke uddannede kokke, men deler en interesse, hygger os og konkurrerer på venskabelig vis, hvilket har vist sig at være en succesformel.
På baggrund af programmerne fik vi blod på tanden i forhold til at åbne vores egen restaurant, så seerne virkelig kunne få lov til at spise med Price. Startskuddet på vores rejse blev restauranten i Rosenborggade, og siden har vi udvidet med restauranter i hele landet. Vi er dog ikke en kæde, det er vigtigt for os, at hver restaurant har sit eget særpræg og tager udgangspunkt i omgivelserne – hvad end det er i Tivoli eller på Torvet i Herning.
Det, der binder vores restauranter sammen, er nøgleordene hjemlighed, hygge og personlighed. Vi ønsker først og fremmest at videregive den madglæde, vi selv er vokset op med, og serverer derfor alt det vi selv elsker, fra bankekød til kaviar, i omgivelser præget af vores families kreative udtryk.
Brænder du for den gode smag eller den personlige service, og kan du se dig selv som en del af Price-familien, hører vi altid gerne fra dig.
Arbejder du allerede hos Brdr. Price?
Lad os rekruttere sammen og finde din næste kollega.