Bliv en del af Brdr. Price
Det er vores holdning at uden glade, kompetente og engagerede medarbejdere i alle vores virksomheder, ville vi aldrig have været i stand til at drive det hertil, hvor vi står i dag. Vi modtager altid med glæde ansøgninger fra engagerede personer, der har lyst til at arbejde med mad og drikke af høj kvalitet baseret på de bedste råvarer.
Uopfordret ansøgninger sendes ved at trykke connect.
10 job
-
Kokkeelev med opstart 1. februar 2025Køkken · Brdr. Price Rosenborggade
-
TjenerRestaurant · Brdr. Price Tivoli
-
DriftschefFlere lokationer
-
Kok til RosenborggadeKøkken · Brdr. Price Rosenborggade
-
Assisterende RestaurantchefRestaurant · Brdr. Price Rosenborggade
-
Tjener til RosenborggadeRestaurant · Brdr. Price Rosenborggade
-
KokKøkken · Brdr. Price Herning
-
Køkkenchef til TivoliKøkken · Brdr. Price Tivoli
-
Bliv Kok og Skab Magi i Køkkenet hos Brdr PriceKøkken · Brdr. Price Tivoli
-
Assisterende restaurantchefRestaurant · Brdr. Price Herning
Udtalelser fra nogle af vores medarbejdere
-
Hanne - Tjener
"Det bedste ved arbejdet er fælleskabet, vi hjælper altid hinanden og sikrer at vi kommer bedst i mål"
-
Peter - Kok
"Jeg har stolt af at vi arbejder med gode råvarer og jeg derfor kan sætte en ære i at give vores gæster en fantastisk smagsoplevelse"
-
Ole - Tjenerelev
"Det har gjort en kæmpe forskel for mig at blive en del af Brdr Price, for første gang har jeg fornemmet at jeg var god til noget"
Om Brdr. Price
Vi plejer at sige, at vi kommer fra et hjem med klaver og komfur, hvor teater og mad fyldte stort set alle samtaler – og sådan forholder det sig sådan set stadig. Ved siden af vores karrierer som manuskriptforfatter og kapelmester dyrker vi maden og den gode smag, præcis som vores far, John Price, lærte os.
Den interesse har blandt andet ført til tv-programmerne ”Spise med Price”, hvor vi inviterer seerne hjem i vores egne køkkener og deler ud af den madglæde, der er en vigtig brik i vores søskendeforhold. Vi er ikke uddannede kokke, men deler en interesse, hygger os og konkurrerer på venskabelig vis, hvilket har vist sig at være en succesformel.
På baggrund af programmerne fik vi blod på tanden i forhold til at åbne vores egen restaurant, så seerne virkelig kunne få lov til at spise med Price. Startskuddet på vores rejse blev restauranten i Rosenborggade, og siden har vi udvidet med restauranter i hele landet. Vi er dog ikke en kæde, det er vigtigt for os, at hver restaurant har sit eget særpræg og tager udgangspunkt i omgivelserne – hvad end det er i Tivoli eller på Torvet i Herning.
Det, der binder vores restauranter sammen, er nøgleordene hjemlighed, hygge og personlighed. Vi ønsker først og fremmest at videregive den madglæde, vi selv er vokset op med, og serverer derfor alt det vi selv elsker, fra bankekød til kaviar, i omgivelser præget af vores families kreative udtryk.
Brænder du for den gode smag eller den personlige service, og kan du se dig selv som en del af Price-familien, hører vi altid gerne fra dig.
Arbejder du allerede hos Brdr. Price?
Lad os rekruttere sammen og finde din næste kollega.